Savet imidža
Zajedno definišemo Vaš stajling, Vaše pojavljivanje, boje, siluetu, frizuru, aksesoare.

Imidž za žene
U Relooking spadaju kompletan spoljni izgled. To podrazumeva siluetu, morfologiju i stil žene.

Imidž za muškarce
U Relooking spadaju kompletan spoljni izgled. To podrazumeva siluetu, morfologiju i stil muškarca.

Imidž za decu
Pomažem vam u odabiru i kreiranju stila za vašu decu. Odlazim u shopping umesto vas.

Priprema za venčanje
Da li vam je potrebna pomoć pri izboru venčanice ili kostima za mladoženju? Pomažem vam u pripremi venčanja da bi se priprema najlepšeg dana pretvorila u zadovoljstvo bez stresa. Ovu uslugu možemo prilagoditi vašim potrebima, pa tako recimo napraviti « paket venčanje » i spremati sve učesnike venčanja po temama: mlada, mladoženja, porodica i ostali gosti.

Saveti oblačenja
Ova usluga je za Vas ako ne znate šta da obučete, nemate dovoljno volje, vremena pa ni želje da pratite aktuelnosti u modi. Ja sam tu da Vam pomognem u nabavci odeće, cipela, aksesoara. Pokazaću Vam par trikova koji će Vas nezavisno od trenda koji vlada, prikazati u najboljem svetlu i kao osobu sa stilom.

Sređivanje Vašeg garderobera
Treba Vam pomoć u sortiranju garderobera? Ja mogu da Vam pomognem da imate funkcionalni garderober u kome možete lepo i lako da se snađete i pronađete željenu kombinaciju.

Pomoć u shopping-u
Ova usluga Vam omogućava da kupite ono što Vam je neophodno, da kupite idealne kombinacije i aksesoare pri Vašem budžetu.

Šoping dan u London-u
Organizujem jedan dan u Londonu i tom prilikom obilazimo odabrane butike adaptirane vašem budžetu i stilu. Pravimo specijalne ponude za vas.

Profesionalni Dress-Code
Ova usluga Vam omogućava da imate svoj poslovni imidž i da budete u skladu sa nametnutim načinom oblačenja Vašeg poslodavca.

Radim na području bivše Jugoslavije.